Fuifje XXL 2022-06-08T22:24:18+00:00

Zaterdag 24 september 2022

Fuifje XXL!

Tijd om de slingers op te hangen! Op zaterdag 24 september 2022 is de manege in Reuver namelijk hét strijdtoneel voor het grootste feestje van de regio, ter ere van het 75-jarig bestaan van HSV de Paardenvriend. Fuifje XXL staat garant voor een avond vol meezingers en spektakel, dankzij een legendarische line-up:

The Dirty Daddies

Elke minuut een ander liedje: dat is het ijzersterke concept waarmee The Dirty Daddies Nederland in rap tempo heeft veroverd. De hit vliegen je om de oren, van Dance anthems tot Disco kneiters en van snoeiharde Rock hits tot de grootste popklassiekers. Zonder adempauze.

De Corona’s

De Coronas houden van een showtje, maar tijdens hun optreden ben JIJ degene die de touwtjes in handen heeft. Het publiek bepaalt namelijk de setlist in deze interactieve en bovenal humoristische act. Met meer dan 5000 nummers in het repertoire is niets onmogelijk en staat elk nummer garant voor verrassingen.

Tickets voor Fuifje XXL zijn vanaf nú te koop in onze ticketshop. Minimumleeftijd voor de toegang tot het evenement is 16 jaar.

Busvervoer

We maken het je vanaf nu nóg makkelijker om naar jouw favoriete Events4You-feesten in Reuver af te reizen. In samenwerking met Kupers organiseren we namelijk goedkoop busvervoer van en naar Fuifje XXL, vanaf verschillende opstapplaatsen in de regio. Daar kan geen auto, fiets of taxi tegenop. Check de prijzen in onze ticketshop!

Bestel nu!

Het grootste feest van 2022!

Fuifje XXL is voor Reuverse begrippen een feest van de buitenklasse. Twee van de grootste Nederlandse coverbands strijken neer in Reuver voor een onvergetelijke avond vol vurige hits en tomeloze energie. Stel snel je tickets veilig, want dit spektakel wil je niet missen.

LAAT WETEN DAT JIJ ERBIJ BENT

Schrijf je in voor het evenement op Facebook en laat iedereen weten dat JIJ er bij bent!