Drive-In Reuver 2020-07-01T08:12:38+00:00

Drive-In Festival Reuver

Beste Events4You-fans,

Afgelopen week hebben we vol trots het Drive-In Festival aangekondigd. Wekenlang hebben we achter de schermen hard gewerkt om in deze bizarre coronatijd te zorgen voor lichtvoetig vertier. Het is ons gelukt om maar liefst 7 shows op poten te krijgen, binnen één weekend met diverse artiesten en voor verschillende doelgroepen.

Na een uitgebreid vooronderzoek en op basis van alle positieve reacties die we hebben ontvangen, hadden we er alle vertrouwen in dat het een succes zou worden. Helaas hebben we vandaag moeten concluderen dat er momenteel te weinig tickets zijn verkocht om het Drive-In Festival door te kunnen laten gaan.

We hebben onszelf ten doel gesteld om tijdens deze coronacrisis te zorgen voor verbinding in plaats van verdeling en hoopten op een unieke ervaring samen met jullie. Helaas zal die wens dit weekend (nog) niet in vervulling gaan. De personen die reeds een ticket hebben besteld, ontvangen netjes hun geld terug.

Maar uiteraard zouden wij Events4You niet zijn als we niet op zoek zouden gaan naar nieuwe kansen en alternatieven. We spelen met de gedachte om er een terrasvariant van te maken met livemuziek, onder de noemer Terras4You. Echter, om daar een succes van te maken, hebben we uiteraard wel jullie enthousiasme en commitment nodig.

Voorlopig nemen we de tijd om rustig onze opties te bekijken, maar we zijn er van overtuigd dat we later dit jaar, maar in elk geval in 2021 sterker terug kunnen komen dan ooit.

Feestelijke groeten,

Stichting Events4You