Over ons 2022-04-04T16:05:17+00:00

Over ons

Stichting Events4You

De Beachparty kent haar oorsprong in 2008, toen er een kleinschalig evenement werd georganiseerd bij ‘De Aaj Mert’. Een vrachtwagen van Houtimport Reuver diende als podium, en met 150 bezoekers was de eerste editie van Beachparty een feit. In 2009 werd de tweede editie georganiseerd; een (onverwacht) groot succes. De potentie was duidelijk zichtbaar en dus werd in 2010 de Stichting Events4You in het leven geroepen; een vaste groep enthousiaste vrijwilligers die het mogelijk maakten om het organiseren van de events naar een hoger niveau te brengen.

Vanaf dat moment maakte zowel de Beachparty een enorme groei door. Er werd van locatie gewisseld, van Beesel naar Reuver, nationale en internationale artiesten werden aan de line-ups toegevoegd en de events bleven groeien. Deze groei werd gestimuleerd door de verhuizing naar Reuver; een beter bereikbare locatie en meer groeimogelijkheden qua bezoekersaantallen. Zo werden in 2014 bezoekersaantallen van respectievelijk 1.500 en 1.000 feestvierders gehaald.
De Beachparty werd uitgebreid naar een goed gevuld weekend; zowel vrijdag- als zaterdagavond stonden in het teken van de feesten van Events4You. Bekende namen als Da Tweekaz, Hardwell en Loud Garden betraden de podia van de Beachparty en destijds Crazy Saturday.

Inmiddels is deze Crazy Saturday omgedoopt tot een oer- Hollandse feestavond; Hollandse Glorie XXL waar 100% NL DJ René Friso en diverse Nederlandse artiesten hier hun opwachting maken. En na het succes van de outdoor-editie, kon in 2014 een indoor evenement niet achterblijven. Met thema’s als I LOVE 90’S en Fout maar Goud bleek Events4You letterlijk en figuurlijk goud in haar handen te hebben; ook de indoor-variant werd een doorslaand succes.

Vandaag de dag organiseert Events4You steevast het indoor-evenement; Tentfieës Ruiver. In een tent op de Markt in Reuver wordt een weekend gevuld met jaren 90-hits, zero’s-hits en de meest foute meezingers. In de zomer staat de traditionele Beachparty op het programma. Waar op vrijdagavond de zomerse beats de Markt vullen, worden op zaterdagavond alle oer- Hollandse nummers gedraaid.

Het team

Events4You is een stichting, bestaande uit louter vrijwilligers. Zij maken het telkens weer mogelijk dat de organisatie van zowel Tentfieës Ruiver als Beachparty in goede banen loopt, dat de meest uiteenlopende artiesten de podia betreden en dat heel Reuver en omstreken kan genieten van 2 feestweekenden.

De stichting Events4You werkt elk evenement samen met vele vrijwilligers. Deze helpen met veel plezier op diverse plekken, om zo het evenement tot een groot succes te maken. Events4You is dan ook erg dankbaar dat er naast een vaste kern van vrijwilligers, die het evenement organiseren, talloze vrijwilligers zich melden om hun steentje bij te dragen.

Heb jij interesse om een samenwerking aan te gaan of wil je als vrijwilliger je steentje bijdragen tijdens één van de evenementen? Neem dan contact op!