HOLLANDSE GLORIE XXL 2021-06-04T10:08:39+00:00

Hollandse Glorie XXL!

16 juli 2022

❗️ Hollandse Glorie XXL verplaatst naar 16 juli 2022 ❗️
 
Tot onze grootste teleurstelling zijn we opnieuw genoodzaakt om Hollandse Glorie XXL (17 juli 2021) nogmaals een jaartje uit te stellen. 😢
 
Samen met ons team willen graag de ultieme festivalbeleving voor jullie neerzetten, maar door onzekerheden op organisatorisch gebied is het voor ons op deze korte termijn niet mogelijk om een evenement te organiseren dat voldoet aan jullie en onze eigen hoge verwachtingen.
 
De overheid heeft onlangs een garantiefonds opgezet, maar daar kunnen wij als Stichting Events4You helaas geen gebruik van maken. Ook heeft de overheid een stappenplan gepresenteerd waarbij weer een nieuwe stap ingaat op 30 juni, maar ze geven geen duidelijkheid over welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.
 
Wat wel al in de lijn der verwachting ligt is dat er vóór 1 september geen evenementen georganiseerd mogen worden waarbij de 1,5 meterregel, de mondkapjes en de testverplichting losgelaten mogen worden. Omdat wij graag willen feesten in vrijheid en zonder beperkingen en jullie de ultieme beleving willen geven hebben we bovenstaand besluit moeten nemen. Beachparty Outdoor en Hollandse Glorie XXL komen dus – ondanks de positieve ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus – helaas nét iets te vroeg. We hopen daarbij op jullie begrip. 😞
 
Het feestweekend wordt verplaatst naar 15 en 16 juli 2022. Markeer deze data dus zo snel mogelijk in je agenda! Het is ons nadrukkelijke streven om dezelfde line-up mee te nemen naar de edities van 2022. Wanneer hier meer over bekend is, zullen we dit z.s.m. communiceren. Als je al een ticket had voor een of beide feesten, ontvang je op korte termijn van ons een mail met meer informatie over het behoud van je tickets en de mogelijkheden voor een refund.
 
Gelukkig is er ook goed nieuws. Na een lange periode zonder evenementen en veel onmogelijkheden, zijn de voortekenen voor een enerverende nazomer gunstig. We willen daarom al onze pijlen richten op Mallorca Party (vrijdag 24 september 2021) en Fuifje XXL (zaterdag 25 september 2021). We hebben er alle vertrouwen in dat we in dit weekend éindelijk samen en op een verantwoorde manier alle remmen los kunnen gooien. Wil je erbij zijn, check dan onze ticketshop!  💪🔥

Mainstage

Frans Bauer
Samantha Steenwijk
Ferry De Lits
DJ René Friso
Arjon Oostrom

Desperados Stage
Disco Snolly

Flugel Schirmbar
DJ Sylvie Thijs

Volg ons op Facebook om up-to-date te blijven over Hollandse Glorie XXL, het feest met de toppers van Hollandse bodem. Ben jij er weer bij?

Minimumleeftijd voor de toegang tot het evenement is 16 jaar.

Check hier de foto’s
van voorgaande events!

Galerij

HOLLANDSE GLORIE XXL

Geniet van de beste Hollandse artiesten en zing uit volle borst mee! Tijdens Hollandse Glorie XXL zie jij niets anders dan de beste artiesten van eigen bodem. Dat belooft een avond vol meezingers… een feest dat je niet mag missen dus!

LAAT WETEN DAT JIJ ERBIJ BENT

Schrijf je in voor het evenement op Facebook en laat iedereen weten dat JIJ er bij bent!